Hírek

2023. évi lomtalanítás Oroszlány város területén
2023.03.07.

Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. Oroszlány város területén, az Oroszlányi Önkormányzat megbízásából 2023. évben 1 alkalommal az alábbiakban felsorolt napokon és helyszíneken lomtalanítást végez, valamint ugyanezeken a napokon lehetősége lesz az oroszlányi lakosoknak a használaton kívüli elektromos készülékek (TV, mikro, egyéb háztartási és barkács eszközök stb.) elhelyezésére az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u.59.). 

2023 március 13.
Lomtalanítás a Falu és a garázssorok területén
Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.)   7-15 óra között

2023 március 28.
Lomtalanítás Borbála területén
Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.)   7-15 óra között 

A tömbházas beépítésű területeken az egy időpontra meghirdetett lomtalanítás helyett , a társasházak igényei szerint a szolgáltatóval előre egyeztetett időpontokban történik a lomtalanítás elvégzése a közszolgáltatáson felül plusz 1 alkalommal.  

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a lomhulladékot legkésőbb a lomtalanítás napján reggel 6 óráig helyezzék ki a közterületre! 

A lomtalanítás során nem helyezhetőek ki az alábbi hulladékok!

– veszélyes hulladékok
– építési, bontási törmelékek
– autó és motorkerékpár alkatrészek, karosszéria elemek
– gumiabroncsok
– ipari hulladékok
– állati tetemek
– folyékony hulladékok

Kérjük, hogy a környezetszennyezés elkerülése érdekében az elektromos berendezéseket, háztartási eszközöket, izzókat, elemeket ne keverjék össze a háztartási hulladékkal, lommal, mivel a fentiekben felsorolt  időpontokban lehetőség van azok leadására Társaságunk telephelyén.

Fentieken kívül a közszolgáltatás részeként biztosítjuk térítésmentesen az évi egyszeri házhozmenő lomtalanítás igénybevételét az alábbi feltételekkel.

Társaságunk évente egy alkalommal (társasházak esetében az évente egy alkalom társasházanként értendő) végzi el, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban a háztartásban keletkezett lom háztól történő elszállítását, úgymint feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat.

A kisebb méretű anyagokat a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük előre  bezsákolva, kötegelve előkészíteni!

Nem tartoznak a házhozmenő lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra!

  • gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék
  • egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék
  • elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép)
  • veszélyes hulladékok, gumiabroncs, karosszéria elemek, akkumulátor, festékes doboz, fáradt olaj, kátrányszármazékok, pala,
  • heti hulladékszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói, vállalkozói tevékenységből származó hulladék.

Az elszállítás feltétele, hogy a közszolgáltatásba bekapcsolt ingatlanhasználónak ne legyen díjhátraléka.

Kérjük, hogy  lomtalanítási igényét legalább 1 héttel előre jelezze az oroszlányi ügyfélszolgálaton (2840 Oroszlány, Táncsics M.u.59.), vagy telefonon: 22/576-070, illetve az ugyfelszolgalat@vertikalzrt.hu e-mail címen. A lomtalanítás nem konténerben történik.

Amennyiben többlethulladéka keletkezik, abban az esetben lehetősége van konténerrendelésre az alábbi telefonszámon: 06 30/518-4401.

Régebbi hírek

Hulladékszállítás 2024. január 1.

TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2024. január 1-i (hétfői) hulladékszállítást 2023 december 30-án (szombaton) végzi el Társaságunk Kérjük, hogy az edényeket a megszokott módon szíveskedjenek kihelyezni. Oroszlány, 2023. december 11. Oroszlányi...

bővebben

Álláshirdetés

Hulladékudvar kezelő A VERTIKÁL Nonprofit Zrt. az általa üzemeltetett hulladékudvarba havi 28 órás munkarendbe Hulladékudvar kezelő munkatársat keres 2023. áprilisi belépéssel. Feladatok: Oroszlány településen található hulladékudvar üzemeltetése Hulladékok átvétele,...

bővebben

FELHÍVÁS

Felhívjuk  a Tisztelt  Lakosság figyelmét, hogy a 2022. évre gyűjtési alkalmanként  egy darab  térítésmentesen biztosított  biológiailag lebomló zöldhulladék gyűjtőzsákot  Társaságunk telephelyén (2840 Oroszlány, Táncsics M.u.59.) ügyfél szolgálati időben átvehetik....

bővebben