Lomtalanítás

Házhoz menő lomtalanítás

Társaságunk a 2016. évben bevezeti a házhoz menő lomtalanítást. Ennek keretében évente egy alkalommal (társasházak esetében az évente egy alkalom társasházanként értendő) végzi el, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban a háztartásban keletkezett lom háztól történő elszállítását, úgy, mint feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat. A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra. Az elszállításfeltétele, hogy ingatlanonkéntegy alkalommal 2m3 -nél ne legyen több a kihelyezett hulladék és a közszolgáltatásba bekapcsolt ingatlan használónak ne egyen díjhátraléka.

Kérjük, hogy a lomtalanítási igényét legalább 1 héttel előre jelezze a megadott régiós elérhetőségen a közszolgáltató felé. Időpont egyeztetéskor szíveskedjen a felhasználó azonosítószámát előkészíteni. A lomtalanítás nem konténerben történik.

További információ:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.vertikalzrt.hu

Régiós elérhetőségek:

Oroszlányi Ügyfélszolgálat: 34/361-411; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bakonyszombathelyi Ügyfélszolgálat: 34/359-355; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tatai Ügyfélszolgálat: hétfői napokon 34/481-739

 

2017 évi Oroszlányi lomtalanításról bővebben (ide kattintva)

2018 évi Oroszlányi lomtalanításról bővebben (ide kattintva)

2019 évi Oroszlányi lomtalanításról bővebben (ide kattintva)