Lakossági hulladékgazdálkodás

Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. a Közép-Duna Vidéke Társulással kötött közszolgálati szerződés alapján végzi a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást 2014 február 01-től. A szerződés időbeli hatálya 10 év. A közszolgáltatás ellátására konzorciumi megállapodás jött létre a VERTIKÁL Közszolgáltató Nonprofit Zrt-vel és a VERTIKÁL VSZ Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt-vel. A megállapodásban a felek a VERTIKÁL Közszolgáltató Nonprofit Zrt-t jelölték meg mint nevesített közszolgáltatót.

 

gepkocsi011 20140518 1698327440

 A szolgátatási területen alkalmazott lakossági díjak itt tekinthetőek meg.

A konzorciumi megállapodás területi megosztásaszerint társaságunk az alábbi településeken végzi a hulladékgazdálkodási szolgáltatást:

- Aka, Ácsteszér, Ászár, Bakonybánk, Bakonysárkány, Bakonyszombathely, Bársonyos, Bokod, Csatka, Császár, Csém, Csép, Dad, Ete, Kecskéd, Kerékteleki, Kisigmánd, Kömlőd, Környe, Nagyigmánd, Oroszlány, Réde, Súr, Szákszend, Szomód, Tata, Tárkány, Vérteskethely.

A szolgáltatást öntömörítős gyűjtőjárművekkel végezzük, a hulladék az oroszlányi hulladéklerakó bővítésének elkészültéig a Polgárdi hulladéklerakóba kerül elszállításra.

 

A szállítási távolság jelentős növekedése miatt a járatok átszervezésre kerültekezért kérjük tisztelt partnereinket, hogy hulladékgyűjtő edényeiket legkésőbb az ürítés napján reggel 6:30 óráig tegyék ki a közterületre a zökkenőmentes szolgáltatás érdekében!

 

...